Ted Rooijakkers

<< terug

Secretaris


Ted Rooijakkers
Estate agent at VSR Vastgoed Advies / VSR Groep

Toen Martijn mij vertelde over zijn idee over het oprichten van de Stichting Het Hornemann huis om het verhaal van de broertjes Hornemann verdergaand voor het voetlicht te brengen en levend te houden, hoefde ik niet lang na te denken over zijn vraag of ik hierin ook een rol zou willen vervullen.
Het verhaal zelf kende ik al via Martijn. Afschuwelijk wat er toen met deze nog jonge kinderen en andere lotgenootjes gebeurd is. Ik dacht meteen aan mijn eigen kinderen, stel je eens voor dat…..
Dit mag nooit meer gebeuren, dat is evident. Maar toen we aan het brainstormen waren met het kersverse bestuur, met Martijn, Bernard, Herman en mijzelf, alsmede het idee om het breder te trekken naar heden ten dage, naar de huidige conflicten in de wereld, maar ook bijvoorbeeld naar discriminatie in ons eigen landje, werd het belang om deze stichting haar ding te kunnen laten doen, met als uitvoerend persoon Martijn, alleen maar groter.
Vandaar dat ik met volle overtuiging deelneem en hoop ik van ganser harte dat het een enorm succes gaat worden en vele kinderen en volwassenen met het verhaal dat Martijn zo mooi kan vertellen zullen worden bereikt.


Groetjes Ted “

<< terug