Guestbook

We would appreciate it if you leave a message in our guestbook after your visit to Het Hornemann Huis.

 
 
 
 
 
 
 
37 entries.
Miel Andriesse Miel Andriesse from België wrote on 6 March 2024 at 17:43
Aan Linda, Martijn en alle vrijwilligers. Wat was het een mooie, geslaagde dag zondag 3 maart jl. Alles klopte, de locatie, de organisatie, het publiek. Wij voelden ons zeer op ons gemak mede door de prettige ontvangst en begeleiding van jullie beiden. Jullie hebben een mooi en hecht team gevormd en doen fantastisch werk. Deze speciale plek, waarin een triest gebeuren centraal staat, wordt door jullie inzet toch voorzien van wat zonnestraaltjes. Bedankt dat ik mijn verhaal heb mogen vertellen in deze entourage.. Binnenkort komen wij de bordjes bewerken. Wij kijken er naar uit. Tot dan! Miel en Henk.
Linda Linda from Eindhoven wrote on 20 December 2023 at 11:25
In Het Hornemann Huis kun je ook komen knutselen. Voor het project Namen en nummers maak je een houten naambordje voor Eindhovense slachtoffers van de holocaust.
Maurice Baaten Maurice Baaten from Eindhoven wrote on 2 July 2023 at 15:29
Ben er vandaag met mijn dochtertje geweest en we vinden het beide een erg mooie tentoonstelling. Ook zeer aangrijpende video die we aan het begin te zien hebben gekregen. Ga zo door met dit mooie werk.
mijntje mijntje from Eindhoven wrote on 8 June 2023 at 09:57
het was interessant hoe hij het vertelde aan iedereen. hij vertelden het alsof je er zelf een beetje bij was. dit verhaal mag nooit vergeten worden. ik ben blij dat je het verhaal verteld hebt. bedankt Martijn voor dit verhaal. en hopelijk vergeten we dit nooit!
Bennie Aarts Bennie Aarts from Eindhoven wrote on 8 June 2023 at 09:56
ik vond het een erg interesant maar ook heftig verhaal voor het eerst in een lange tijd was mijn klas er helemaal stil van
Lotte Lotte wrote on 8 June 2023 at 09:56
Het was z'n mooi verhaal. En Martijn vertelde het verhaal ook zo goed dat je er helemaal ingezogen werd het voelde net alsof je er naast stond. Dit verhaal ga ik daarom ook nooit meer vergeten!!!!
Maya Stewart Maya Stewart from Eindhoven wrote on 8 June 2023 at 09:54
ik vont het echt een mooi verhaal best heftig maar ook heel mooi. ik zou graag een ker naar u museum komen lijkt me heel interessant en mooi. lijkt me heftig om zo iets over je famillie te horen. ik was er gwn steel an en kreeg kippenvel. ik ga sit zeker nooit vergeten en blijf het door vertellen. veel respect
Annabel Hild Annabel Hild wrote on 8 June 2023 at 09:53
Hey ik heb vandaag je verhaal over je familie gehoord en was echt in shock. niet te geloven dat iemand dit in zijn hooft haalt, ook hebben we het filmpje gekeken niet te geloven dat ze dit doen met het ophangen en dat de duitse soldaten aan de 20 kinderen die te licht waren moesten hangen. ik wil graag een keer naar je museum komen! je hebt het mooi vertelt. Groetjes Annabel.
Lola Wijnen Lola Wijnen from Waalre wrote on 8 June 2023 at 09:52
Hallo, Ik vind het heel mooi toen Martijn bij ons in de klas kwam vertellen ik was er stil van. Ik vind het ook heel knap dat hij het zo vertelt, het raakt me. Ik hoop nog een keer naar het museum te gaan.
onno de krosse onno de krosse from eindhoven wrote on 8 June 2023 at 09:52
heel mooi verhaal en ik was er heel stil van. heel erg bedankt voor de gastles Martijn!
Marieke Marieke wrote on 8 June 2023 at 09:51
wat is het knap dat je dit verhaall hebt verteld ik was er helemaal stil van en het is niet te geloven dat er mensen bestaan die andere mensen zoiets aandoen.
Sam van den heuvel Sam van den heuvel wrote on 8 June 2023 at 09:51
Ik werd er stil van ik leef erg mee dit mag nooit opnieuw gebeuren
Fenne Fenne wrote on 8 June 2023 at 09:51
Martijn kwam bij ons in de klas om het verhaal van Edo en Lexje te vertellen (zijn achter neefjes) hij vertelde het verhaal wat er met hun is gebeurt in de tweede wereld oorlog toen het verhaal afgelopen was was ik helemaal stil ik kon niet bedenken dat dat is gebeurt met Edo en Lexje echt respect
Joline Joline from Eindhoven wrote on 8 June 2023 at 09:50
Het verhaal werd goed uitgelegd en raakte me ik heb veel respect Martijn wist ons helemaal stil te houden
Esselyn Esselyn wrote on 8 June 2023 at 09:50
Wat heb jij een mooi verhaal zeg en wat heb je het goed vertelt. En ik was helemaal in chok. En ik vond het knap dat je het met ons wou delen.
Ilhan Him Ilhan Him wrote on 8 June 2023 at 09:50
Heel erg bedankt Martijn ik werd helemaal stil van jou verhaal en ik hoop dat dit NOOOOOIT meer gebeurt
Jesper Jesper wrote on 8 June 2023 at 09:49
Was heel leuk en intressant om naar te luisteren, ook best wel schokkend
Kasper Kasper wrote on 8 June 2023 at 09:48
Ik werd er stil van ik leef erg mee dit mag nooit vergeten worden
Julia Julia from Eindhoven wrote on 8 June 2023 at 09:48
Martijn heeft het heel mooi vertelt. Ik zit in groep acht en hij heeft net alles vertelt. Het was wel heel heftig maar heel mooi Groetjes Julia
Ties Ties wrote on 8 June 2023 at 09:47
Ik hoorde het verhaal van Marijn ik was helemaal. Heel indrukwekkend dit verhaal mag nooit meer vergeten worden.