Guestbook

We would appreciate it if you leave a message in our guestbook after your visit to Het Hornemann Huis.

 
 
 
 
 
 
 
3 entries.
Oscar Oscar from Eindhoven wrote on 16 March 2022 at 17:21
Ik was vorige week bij een presentatie van Martijn Docters waarbij hij op indrukwekkende wijze het verhaal van de familie Hornemann vertelde. Ook in de huidige tijd is er steeds vaker sprake van antisemitisme en discriminatie van mensen welke "anders" zijn en daarom is het van groot belang dat het Hornemann Huis kan worden gerealiseerd en daarmee een bijdrage kan leveren aan een verdraagzamere samenleving in de Nederlandse multiculturele gemeenschap.
Eddy de Vries Eddy de Vries from Rosmalen wrote on 11 March 2022 at 14:30
Ik vond de gastles van Martijn de beste die ik ook meegemaakt heb. Zijn verhaal ging onder je huid zitten, hij wist de hele groep mee te nemen in zijn emotie. Wat een begenadigd spreker is hij. Mijn leerlingen waren meer dan onder de indruk. In de klas hebben we hier zeker nog over nagesproken en ook zij waren onder de indruk van het hele verhaal. Dit was een meerwaarde voor het onderwerp WOII en een blijvende herinnering.
Susanne van Diesen Susanne van Diesen from Nuenen wrote on 29 September 2021 at 11:14
Wat een fantastisch initiatief. Eindelijk een plek in het Eindhovense om te herinneren en gedenken. OPDAT WE NOOIT ZULLEN VERGETEN