Gästebuch

Wij zouden het erg op prijs stellen als u na uw bezoek aan het Hornemann Huis een berichtje achterlaat in ons gastenboek. .

 
 
 
 
 
 
 
3 Einträge
Oscar Oscar aus Eindhoven schrieb am 16 März 2022 um 17:21
Ik was vorige week bij een presentatie van Martijn Docters waarbij hij op indrukwekkende wijze het verhaal van de familie Hornemann vertelde. Ook in de huidige tijd is er steeds vaker sprake van antisemitisme en discriminatie van mensen welke "anders" zijn en daarom is het van groot belang dat het Hornemann Huis kan worden gerealiseerd en daarmee een bijdrage kan leveren aan een verdraagzamere samenleving in de Nederlandse multiculturele gemeenschap.
Eddy de Vries Eddy de Vries aus Rosmalen schrieb am 11 März 2022 um 14:30
Ik vond de gastles van Martijn de beste die ik ook meegemaakt heb. Zijn verhaal ging onder je huid zitten, hij wist de hele groep mee te nemen in zijn emotie. Wat een begenadigd spreker is hij. Mijn leerlingen waren meer dan onder de indruk. In de klas hebben we hier zeker nog over nagesproken en ook zij waren onder de indruk van het hele verhaal. Dit was een meerwaarde voor het onderwerp WOII en een blijvende herinnering.
Susanne van Diesen Susanne van Diesen aus Nuenen schrieb am 29 September 2021 um 11:14
Wat een fantastisch initiatief. Eindelijk een plek in het Eindhovense om te herinneren en gedenken. OPDAT WE NOOIT ZULLEN VERGETEN